Het Zuidelijk geïnspireerd door Jheronimus Bosch

Een kunstklankroute door centrum Den Bosch

Walk with me: de Marginalia

Met een speciale applicatie voor smartphone loopt u door een compositie van muziek, tekst en geluid waarbij elke stap die u zet invloed heeft op wat u hoort. U bepaalt zo uw eigen muzikale wandeling door de gedachtewereld van Jheronimus, met de historische stad als een filmisch decor.

Tickets & Data

Sorry, voor deze voorstelling staat momenteel niets gepland.

Via app op je smartphone

Met een speciale applicatie loop je door zijn stad en hoor je een compositie van muziek, tekst en geluid waarbij elke stap die je zet invloed heeft op wat je hoort. De muziek ligt verspreid door de stad waar je als bezoeker doorheen kunt lopen. Jibbe Willems geeft in tekst de geschilderde figuren van Jheronimus een eigen stem en Tijn Vaes brengt je de historie.

Zo creëer je een eigen soundtrack bij de beeldende gedachtewereld van Jheronimus met de historische binnenstad van Den Bosch als een filmisch decor.

Strijbos & van Rijswijk reizen de hele wereld over met de door henzelf ontwikkelde app waarin publiek een interactief onderdeel is van de muzikale compositie die zij voor een bepaald gebied schrijven.

In samenwerking met Het Zuidelijk Toneel is er ook voor het onderwijs een speciale versie van deze kunstklankroute beschikbaar. Lees er hier meer over >>

Het Zuidelijk
houdt je op de hoogte

Bedankt! We hebben een e-mail gestuurd naar