Het Zuidelijk, Alles voor de Kunsten en Likeminds

Je bent herboren, nu kan het feest beginnen. Niet dus.

Shirt uit Fahd!

Theatermaker en acteur Fahd Larhzaoui brak in 2014 door met zijn solo Schijn, over een man die een dubbelleven leidt. Waar Schijn een coming of age was, is opvolger Shirt uit Fahd! een facing the facts, waarbij Fahd een inkijkje geeft in de gayscene met zijn feesten en geëxperimenteer met drugs.

Tickets & Data

Sorry, voor deze voorstelling staat momenteel niets gepland.

Kruispunt

Hoe ga je om met totale vrijheid? Waar liggen grenzen als alles grenzeloos is? En hoe leef je met een tijdbom in je lijf?

In Shirt uit Fahd treffen we Fahd op een kruispunt in zijn bestaan. Het voelt goed om op een party te zijn waar niemand een mening over hem heeft, waardoor hij een totaal gevoel van vrijheid ervaart. Maar boven een ontsnapping uit de realiteit hoopt Fahd iets terug te vinden wat hij was kwijtgeraakt – liefde, een eigen identiteit en een nieuwe familie, nadat zijn eigen familie hem na zijn coming-out de rug toekeerde. Anders dan de onbedwingbare fear of missing out in de uitgaansscene doet vermoeden, is Fahd vooral op zoek naar die ene persoon die de pijn, woede schaamte en desillusie kan laten verdwijnen.

Jeroen van Wijhe, Theaterkrant.nl

“Zo doorbreken Fahd Larhzaoui, Don Duyns en Bram Jansen een ander stigma: ook na het veronderstelde ‘happy end’ van een coming-out zijn er verhalen die verteld moeten worden.”

Marijn Lems, NRC Handelsblad

“Relevant drama van Fahd Larhzaoui over de pijn na de coming-out.”

Piet Menu

“Door een ontmoeting met de ander leer je jezelf kennen, dat is het motto van Het Zuidelijk Toneel. Shirt Uit Fahd! is zo’n indringende ontmoeting. Omdat in Fahd’s Marokkaanse roots en in de periode na Schijn, een universele, moderne en herkenbare worsteling zit met vrijheid en de nood aan roes, rust en rebellie.”

Don Duyns

Tekst

Bram Jansen

Regie

Fahd Larhzaoui

Spel

Robin Vogel

Decorontwerp

Piet Menu

Artistiek advies

Het Zuidelijk
houdt je op de hoogte

Bedankt! We hebben een e-mail gestuurd naar