Het Zuidelijk, Alles voor de Kunsten en Likeminds

Je bent herboren, nu kan het feest beginnen. Niet dus.

Shirt uit Fahd!

Theatermaker en acteur Fahd Larhzaoui brak in 2014 door met zijn solo Schijn, over een man die een dubbelleven leidt. Schijn speelde voor bomvolle zalen in Nederland, Curaçao en Suriname. Nu is Fahd terug met een nieuwe voorstelling, waarin hij weer even eerlijk, humoristisch en scherp zijn lot zal bekijken.

Kruispunt

In Shirt uit Fahd treffen we hem op een kruispunt in zijn bestaan. Het leven ligt aan zijn voeten, fysiek voelde hij zich nooit beter en als hij wil kan hij elke avond de meest wilde feesten bezoeken. Maar toch knaagt er iets. Een taaie familiekwaal dreigt de kop op te steken, oude angsten keren terug. De wortels waar hij zich in Schijn aan heeft ontworsteld, dreigen Fahd in Shirt uit te verstikken.

Totale vrijheid

Piet Menu

“Door een ontmoeting met de ander leer je jezelf kennen, dat is het motto van Het Zuidelijk Toneel. Shirt Uit Fahd! is zo’n indringende ontmoeting. Omdat in Fahd’s Marokkaanse roots en in de periode na Schijn, een universele, moderne en herkenbare worsteling zit met vrijheid en de nood aan roes, rust en rebellie.”

Don Duyns

Tekst

Bram Jansen

Regie

Fahd Larhzaoui

Spel

Robin Vogel

Decorontwerp

Piet Menu

Artistiek advies

Het Zuidelijk
houdt je op de hoogte

Bedankt! We hebben een e-mail gestuurd naar