persoonlijke zoektochten

Spoken word, theater en performance over man-zijn

What's in a Man, The Man Squad

Speciaal voor een jongere doelgroep werkte Lucas De Man met 4 talentvolle mannen van begin twintig aan een performance over mannelijkheid. Ze gaan de speelvloer op met elk een eigen cultuur, geloof en passie. De performers sparen zichzelf en elkaar niet en dagen uit tot openheid rond dit onderwerp. In deze gelaagde en verrassende performance delen zij hun visie op man-zijn en vertellen zij hun persoonlijke verhaal. 

Tickets & Data

Sorry, voor deze voorstelling staat momenteel niets gepland.

E man cipatie

Naar aanleiding van het project De Man Is Lam nodigt theatermaker Lucas De Man vier jonge performers uit voor What's in a Man, The Man Squad. Ivan Words (32), Rashif El Kaoui (29), Amro Kasr (27) en Tim van den Heuvel (29) maken met Lucas De Man een voorstelling met hun skills uit spoken word, theater en performance.

Speciaal voor een jongere doelgroep werkte Lucas De Man met deze 4 talentvolle mannen van begin twintig aan een performance over mannelijkheid. Ze gaan de speelvloer op met elk een eigen cultuur, geloof en passie. De performers sparen zichzelf en elkaar niet en dagen uit tot openheid rond dit onderwerp. In deze gelaagde en verrassende performance delen zij hun visie op man-zijn en vertellen zij hun persoonlijke verhaal.

What's in a Man, the Man Squad is een cross-over van spoken word, theater, performance en poëzie. Op een weldoordachte, maar toegankelijke manier nemen we je mee in een viering van de complexiteit van mannelijkheid. Niet enkel stoer en sterk, maar juist een combinatie van kracht en kwetsbaarheid.

Een performance zeker ook interessant voor vrouwen! Want wordt het niet eens tijd voor de emancipatie van de man?

Lucas De Man

Regisseur

Piet Menu

Artistiek advies

Rashif El Kaoui

Performer

Ivan Words

Performer

Amro Kasr

Performer

Tim van den Heuvel

Performer

Het Zuidelijk
houdt je op de hoogte

Bedankt! We hebben een e-mail gestuurd naar