Winnaars Kunstbende op één podium

De beste jonge talenten van Brabant

Hier Zijn Wij

Niets zo verfrissend als een roedel jonge honden. In dit geval de beste jonge talenten van Brabant, de winnaars van de Brabantse Kunstbende, allemaal samen op één plek. 

Hier Zijn Wij

Kom op zondag 3 juni naar Club Smederij in de Tilburgse spoorzone. Daar is popmuziek, film, theater, dans, dj’s, beeldende kunst en literatuur. En een optreden van Lucas Hamming (singer-songwriter, acteur, gitarist). 

Het bekende multitalent Lucas Hamming treedt ook op tijdens Hier Zijn Wij. Voor Lucas, zelf ook ooit deelnemer aan Kunstbende, was meedoen aan deze wedstrijd dé springplank naar de grote podia. Hij belandde in de finale van de tweede editie van de televisietalentenjacht en werd de beste singer-songwriter van Nederland. In 2014 werd hij uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Zijn single 'Never Let You Down' was in 2015 3FM Megahit. Hamming schreef in 2016 het anthem voor 3FM Serious Request, 'Are You with Me'. Vorig jaar verscheen zijn tweede album 'Luck Is for Suckers'.

Enkele van de deelnemers die op 3 juni hun talent laten zien zijn Sjors de Haas (Tilburg, winnaar muziek), Rachel van de Burgt (Mariahout, winnaar theater), Tim van Loon (Kaatsheuvel, winnaar film) en Casper Slakes (Oss, winnaar literatuur). De ook nog piepjonge maar al succesvolle dj Joshua J sluit de middag af.

Lucas Hamming By Hans Peter Van Velthoven 2 Kopie 1

Jong Talent

En Nu Wij

Talenten ondersteuning

Het Zuidelijk
houdt je op de hoogte

Bedankt! We hebben een e-mail gestuurd naar